Om os

Du er landet her på siden, fordi du er på jagt efter sokker med logo. Og du er havnet det helt rigtige sted.

Vi har nemlig et stort udvalg af de bedste og blødeste sokker, som bliver fremstillet i tæt samarbejde med dig som kunde, så du får de helt rigtige unikke sokker. Du bestemmer helt selv designet af dine sokker. Alt lige fra størrelse og type til farvevalg og udseende. Det kunne eksempelvis være sokker med firmaets logo eller personlige sokker. Det er helt op til dig og det er kun fantasien der sætter grænsen.

Vores kærlighed til sokker er stor. Derfor er alle vores sokker fremstillet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, ligesom de gennemgår en omhyggelig kvalitetskontrol, før du får dem ind ad brevsprækken. Der er jo ikke noget værre end sokker, der kun tåler en enkelt gang i vaskemaskinen, før både pasform og blødhed er væk.

Vi går meget op i, at du får den bedst mulige oplevelse, når du køber unikke sokker hos os. Derfor har vi arbejdet hårdt på at sørge for, at kvaliteten er i top. Derudover lever vi naturligvis op til de krav, vores kunder stiller til både leveringstid, pris og kundeservice. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, ris, ros eller andet. Du skal heller ikke holde dig tilbage, hvis du bare er interesseret i en snak om vores store lidenskab: Unikke sokker.

Skal vi lave dine personlige sokker? Læs mere her mht. til pris, levering og design.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.